Vacature bardienst

 Huldiging 2020

In besloten kring en voorafgaand aan de gezamenlijke Nieuwjaarsinstuif van SC Millingen en ODIO waren zaterdagavond 4 januari in het clubhuis op Sportpark De Hove de huldigingen van de jubilarissen van beide verenigingen door hun voorzitters, Alex ten Westeneind en Annemieke Cronenberg. SC Millingen heeft voor het jaar 2020 maar liefst 21 jubilarissen en ODIO heeft 2 jubilarissen. Alle aanwezige jubilarissen werden gehuldigd door hun voorzit(st)er en ontvingen het bijbehorende speldje, het boek Ruim een eeuw voetbal in Millingen en een boeket bloemen voor de partner. Voor ODIO werden Annie Frieling (60 jaar lid) en Anne van Raaij (25 jaar lid) gehuldigd. Helaas kon Anne niet aanwezig zijn, maar vandaag is onze voorzitster Annemiek nog even op bezoek geweest bij Anne en heeft haar een bloemetje overhandigd. Proficiat allemaal!

Foto: Hans Driessen.


Huldiging jubilarissen 2020 en Nieuwjaarsinstuif SC Millingen en ODIO

Op zaterdag 4 januari as. houden SC Millingen en ODIO hun jaarlijkse Nieuwjaarsinstuif. Hieraan voorafgaand zullen de jubilarissen van beide verenigingen gehuldigd worden.

De huldiging zal plaatsvinden in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove.

Het officiële gedeelte van deze huldiging is alleen toegankelijk voor genodigden en zal duren tot ca. 20.30 uur. Aansluitend is de Nieuwjaarsinstuif voor alle leden van SC Millingen en ODIO.

 

Jubilarissen bij ODIO:

60 jaar lid:  Annie Frieling

25 jaar lid: Anne van Raaij.

 

Jubilarissen bij SC Millingen:

60 jaar lid:  Willy Verheyen - Jo Vloed - Martien Janssen - Jo Heijmink.

50 jaar lid: Joop Janssen -  Berry Janssen - Wilfred Leijgraf - Wim de Wijse - Hans Geutjes- Albert Mulders

40 jaar lid: Marco Gesthuizen - Henk Jansen - Tom. Leenders - John Vink - John Romein - Marian van Haaren- Bennie  van Ophuizen - Wijnand Lastdrager

25 jaar lid: Wim van Luyn – Theo Houkes- Robin Schell

 

Wij heten alle leden, supporters, sponsoren en allen die SC Millingen en ODIO een warm hart toedragen van harte welkom op de Nieuwjaarsinstuif.

De muziek zal deze avond verzorgd worden DJ René Vinyl

 

Tevens wensen beide besturen u allen fijne Kerstdagen en een gezond en sportief 2020 toe.

 

Namens bestuur SC Millingen en bestuur ODIO.Bingodata 2020

 • 12 januari 2020
 • 9 februari 2020
 • 8 maart 2020
 • 12 april 2020
 • 10 mei 2020
 • 14 juni 2020
 • 12 juli 2020
 • 9 augustus 2020
 • 13 september 2020
 • 11 oktober 2020
 • 8 november 2020
 • 13 december 2020

Sinterklaas 2019

Eindelijk, het avondje was gekomen, het avondje van sinterklaas
De kinderen vonden het erg spannend. Zou de Sint wel komen? De activiteitencommissie had weer leuke spellen gemaakt. Pepernoten gooien, kadootjes inpakken, estafette met kadootjes en nog veel meer. Maar toen ineens werd er op het raam geklopt. De pieten kwamen binnen. Ze konden sinterklaas niet vinden. Maar hij werd snel gevonden hoor. Gelukkig. Er werd gedanst en gezongen. Het was erg gezellig. De kinderen kregen natuurlijk ook allemaal een kadootje. Een leuke spons in de vorm van een lollie en douchefris. Dat kunnen ze zaterdag mooi meenemen naar het korfballen. Leuk voor onder de douche. Het was een geslaagde avond. Sint, pieten, activiteitencommissie, kinderen, bedankt.
Halloweenparty


Vanavond was het Halloween bij ODIO, om 18.00 uur waren de Fjes,E en D teams aanwezig en begonnen we met pannenkoeken eten, deze werden geserveerd door twee enge koks daarna konden de kinderen in groepen pompoenen schilderen, schminken, tattoos zetten, nagels lakken en een spinnenweb in de haren laten maken. Op het eind was er nog een enge opdracht in onze materiaalruimte, daar lag een vreemde man te slapen. Na allemaal van de schrik bekomen te zijn moesten ze nog een raadsel oplossen waarmee ze de sleutel konden krijgen van de schatkist. Hierin zat nog een leuke traktatie voor iedereen.
Het was een gezellige leuke avond, super georganiseerd door onze activiteitencommissie!